Sunday, 12 February 2012

Urgh. Takde masaaa! :(



Hyee. Dah lama dah tiqah tak updated blog? -_- haha. Err, harini penaaaaaat -.- haha. Semalam, balik dari sekolah terus siapsiap nak pegi masjid sebb ade pebende enta. Hihihi. Lupooo lee -..- k. Dari pukul 7:30 sampaaaaaaaai pukul 12:30 malam. Mana tak penatnya? Hahaha. Dah la ramai yang datangg. Susah betul nk carik kawaaaan -____- peningpening! :D tapi, lepas solat isha berjemaah kat masjid, budak remaja kene masuk dalam sebab ada ceramah free ;D hahaha. Ceramah tu pasal pendaki gunung, Muqharrabin Mokhtaruddin Kott nama dia. Haha lupa. Then, ceramah pasal Kecintaan Nabi. Hihi. Sedihhhhhhh laa :( tacing bebenor aku semalam -.- hahaha. Nangis smpai bekak matamata aku nih. Merah pulak tuu O.o hoihoiiiii ;D sumpah sedih gila laaaah :( tapitapi, tiqah tkthu kenapa semalam tiqah rse hati tiqah ni cepat tacing O.O" kenape eh? Haha. Pelik plak. Selalunya kalau dengar ceramah pasal nabi , atau bndabnda yg tacing, takdea lah plakk nak nanges mcm semalam. Tapil semalam, air paip mata ni boleh plak senang-2 keluarr -,- vuuushhhh! *airmatakuberlinangan* acehwahh :D bukan tiqah sorang je yg nangis tapii ade kawan kawan yg lain jugak nangis. *yayy, ada team* hahahha. Okayy. Lepas habis je ceramah tu, ada cabutan bertuah pulakk. Hadiahnya ialah 20 hampers, 1 iPod,iPhone and iPad. Jelesnyaaa siapa yg dapat bnda tuu u_u yg paling jeles, ade orng dpat iPhone tuuuuuuuuuuuu. iPad plakk my neighbour yng dapat. *neighbour belakang -__-* hahahaa, takpetakpe. Takde rezekisss -,- hhahahahahaa. Okayy. Esoknya pakk, ada gotong royong kat masjid. Cuci cuci masjid :> penattt tapii best sebb first time gotong royong kat masjid ramairamai ngn kekawan ^_^ hikhik. Tapii, balik punya balikk, baru teringat yg homework blum siap, pekse KRK dah minggu depan huhhh -,- acano niiiiii?! Habislaaaa atiqah. Habislaaaaa.~ emmm, tkpe. Pndai pandailah adjust time nak blaja kan? Okayyyl bye smuaaaaaa . :*

Qwertyuiopasdfghjkl.