Sunday, 8 January 2012

Study smart, not study hard :)





Assalamualaikum :) hoihoii. Harini tiqah nak story morry siket psal belajarr. Tahun ni , tiqah tak naik kelas and tk turun kelas. Tetap! Soo, tiqah taknk buang masaa. Tiqah nak study elok-elok. Tknak dh main main ape smuaa. Well, nnti tiqah jadik budakk PMR next year. Tiqah tak boleh nak Booo sngat dekat budak form3 . Hewhew . Okay.. This year, i'm so lucky because i sit infront. Last year tiqah duduk tepi tingkap. Tak boleh nak fokuss lngsong -.- hadoy, hahahha. Orng lalu je, mesti nak tngok --" pfftt. Hahaha! Ape yng cikgu ajar tk ingat. Hmmphh. So, thun ni, tiqah dh elok elok duduk depan skali, kene lah study leklok kan? Mwahahaha ;3 okayy. Tahun ni tiqah ade azam baruuu. Nk thu? K. Azamnye nak dpat 5A keatas. Nape tk nk straight A's ? Sebb , maybe lahh tk kan dapat. Susah :3 hihihi. Tiqah bknnye pndai tahap doktor ke pensyarah ke ape. Budak biasa je :) mwahahahhaha. K. 5 A pun sudah cukup lah. Usaha sikit-2 lama -2 berjaya :) wiiiiiii ~ hahahak. K lah. Tht's enough lah tiqah merapu kat blog ni. Hehe. Kbyebye <3

2 comments:

  1. takpe target sedang2 jer...tp blaja jgn nk sampai target sangat....asalkan faham jer...SPM lg penting...

    ReplyDelete

HYE! nak comment? silakan..
jangan malu-malu ;)