Sunday, 5 February 2012

study, study, studdddddddddyyyy! :O


haalllooo ! :) hm, good evening! camne kaurang harini? happy? moody? :O haha. tk kisah la korang tngah moody ke tak tapi orang kat sini agak TENSION! HAHA. whywhy? sebab tiqah kena study elokelok :( hem. haha. sebab, next year dah kene amik PMR. so, start from now, i have to study smart, not study hard! haha ;D acehwahh. semangat je kaan? ;p ye laaa. result kene lah nampak cantik, kalau tak nnti orang tengok nnti.. ERR :| no comment! HAHA xD tapi, mak ayah tiqah kata, ckgu pun kata, kalau kita belajar tinggi tinggi tapi tak hormat and lupa tempat asal sndiri, hmm, tk gunaa laa. tapi kalau kita tak pandai tapi, akhlak kita baik. Itu, orang akan pndang kita , tp kalau sebaliknya, orng tkkan pndang tinggi terhadap kita, okey? ^_^V so, kesimpulannya, kalau kita nak jadik insan yg berjaya , kita kene seimbangkan dua bnda tu. klau senget ke kanan tkpe(baik) tapi kalau senget ke kiri(jahat) tu bahaya okey. HOHO. okayyy. byeeeee peeps! :*

No comments:

Post a Comment

HYE! nak comment? silakan..
jangan malu-malu ;)