Saturday, 31 December 2011

Dear 2012, please be nice to me :') HAPPY NEW YEAR :D


Assalamualaikum semuaaa :) today, i want to wish to you all a happy new year ! :) hihi. Semalam, pergi rumah mak saudara tiqah kat Bangsar tuu. Sebab nak hantar nenek tiqah kat situu. Mhmmm. :') tak dapat dah nak main masak masak dengan nenek :'D haha. K. Semalam pergi hntar nenek and celebrate birthday adik tiqah kat situ sebab ade cousins kat umah mak saudara . Acctually, birthday adik 29 Disember tapiii my parents saje je nak celebrate lambat. Celebrated on 31 December 2011. Kitaorang balik kat umah balik pukul 12 tengah malam / 00:00 a.m. Hahahha. Sepanjang perjalanan tuu, kitaorng ade nmpak bunga apiiii dari mane pun tkthuu. Tapii dari jauh ade nmpak laa. Hahaha. Ramai yang berhenti nak tengok bunga apii termasuklah kitaorang :3 hikhik. Okayyyy. Balik tuu, nak je online FB nak wish happy new year tapii tak jadi sebab terlalu penat and ngantukk :( esok bukak FB , and tengok ramaiii ucap HAPPY NEW YEAR :') okayyy. Tiqah pun nak jugakk. Semuaaaa, HAPPY NEW YEARR :D hoping that 2012 is better than 2011 < 3 no sadness anymore, study hard than last year, focussssssss, and no more fears :') *hahahaha* Okayy. That's all. Kbyebyee :DD

No comments:

Post a Comment

HYE! nak comment? silakan..
jangan malu-malu ;)