Wednesday, 21 December 2011

Spending my time at Kampung with my lovely cousins :)

Assalamualaikum semuaaa :)) harini , tiqah good mood sikit. Acehh. Hahah :D Yesterday, i went to my cousin's house with Nina , Eisya , Balqis ( cousins ) and my sister :p haha. It just takes a few minutes je nak sampai kat sana. Jalan punya jalan , yeahhhh! Tasha's house , here i comeeeeee :3 smpai dahhhh :D masuk je umah tu , my cousin (tasha) baru je bangun tidur . Dia kata , dia baru je balik dari kem . Kem apa? Tu tiqah taktahuu :3 mula mula rasa bersalah la nak kacau die tidur tapi dah nak cmne dhh. Takkn nk tunggu dia sampai dia bngun. Time tu dah pukul 5:30 petang already. Kalau nak tunggu dia tidur , alamat smpai ke malam lah kitaorng jadik tunggul kat umah tue :D lepas dia bngun, my cousins and i borak-borak, buat lawak and bnyk agy. Happy sngtt. Dah lama tak jumpa dorang, so i miss them very much! Kitaorng borak smpai pukul 6:30 and decided nak balik umah nenek blek b'cause awan dah gelap. Bukan sebb awan gelap je kiteorng nak balik, tapi sebab jalan yng kitaorng nak lalu nk pegi umah nenek tu gelap sikit. Dalam hutan *_* we're so afraid of the dark. Hehehe. K, lepas smpai je, tiqah terus online Facebook. Smpai kul 7:10, tiqah logout Facebook then ...take a bath and pray :) conclusion: I AM VERY HAPPY SPENDING A LOT TIME WITH MY LOVELY COUSINS :)) EVENTHO PENAT TAPI HAPPPYYYY :D k, stop smpai sini ye. Kbyeeee :*

No comments:

Post a Comment

HYE! nak comment? silakan..
jangan malu-malu ;)