Friday, 23 December 2011

2 IBNUSINA, here I comee :)

Assalamualaikum and hye to all bloggers :) harini, tiqah nak cite sikit pasal 2012 . Mhmm, next year tiqah kelas tetap .2 IBNUSINA :/ bolehla. But, semua kawan tiqah gerak pegi kelas Khaldun :( sodehh :') iye laa. Tiqah kan result tak okay mcam diorang, mane taknye tak naik kelas kan :D stay je laaaaa kat Sina :3 okay, back to the topic , tiqah actually sdih sebab dah tak sama dengan EMA, FATIN, SYIQIN, RAUDAH , AQILA and semuaaa :( but, yang ada just bape orng je yang sama.. Maybe dalam 10 orng kut yng sama dengan tiqah masuk kelas Ibnu Sina 2012. Eventho ramai kawan yng tak dapt menemankan tiqah,tiqah ade sorang makcik ni. Heheheh. Nik Nurarisha :)) dia boleh temankan tiqah nnti!! Hoorayyy :DD dia pun acctually tak ada kawan jugakk :p haha. So masing-2 nak duduk sama-2 nanti :D haha. Duduk shebelahh shebelah. :3 ni ada kawan tiqah ni, EMA. Tadi baru tiqah ada baca blog dia.. Dia kata dia sedih sebab dah tak sama kelas ngn kita :/ uwaaa :') kesian kann? Acc, tiqah pun sedih sebab tak sama kelas dngn diaaa. I mean, tak boleh gurau-2, takboleh study sameee, takboleh hang dgn dorang anymoreeeeeee :'( i hope i will get a new friend yang sama dengn attitude ema :) nak tahu ema tu camane? Haa, Ema tu ---> kind, good in mathematic subject, honest, pandai jaga hati tiqah and kengkawan, sporting, mencuit hati,pious girl( sebab dia selalu nasihatkan orng jangn buat dosa) so dia sangttttt perfect bagi tiqah :) iloveyouEMA :))) you're the best for me sepnjng kawan dengn dia tahun ni:) i appreciated youu :3 kbyeeeeeeeeeee dear . Hope you wil get a good friend same like you ^_____^ (Y) missyou. Sincerely from, TYQAH ^__^

No comments:

Post a Comment

HYE! nak comment? silakan..
jangan malu-malu ;)